Home

 

Wij zijn kinderopvang Het Kalfje. Een agrarisch kinderdagverblijf dat professionele opvang aanbiedt op een unieke locatie: de boerderij! Een veelzijdige plek waar de kinderen kunnen genieten van ruimte, rust en natuur. U vindt ons in de landelijke omgeving van Oud-Bergentheim, aan de doorgaande weg van Hardenberg naar Mariënberg. Hierdoor zijn we makkelijk bereikbaar.

Wij verzorgen dagopvang voor maximaal 44 kinderen per dag in de leeftijd van 0-4 jaar en buitenschoolse opvang voor maximaal 42 kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. De kinderen verblijven de hele dag onder begeleiding van onze gediplomeerde pedagogische medewerkers.

 

Kinderopvang Het Kalfje 

 

Natuurlijk spelen 

Er is voor klein en groot van alles te doen en te beleven op de boerderij. Wat dacht je van de kalfjes die geboren worden? Of de koeien die gevoerd moeten worden? De kinderen krijgen alle ruimte om in contact te komen met de dieren en beleven zo het echte leven op de boerderij. Het Kalfje biedt kortom, een natuurlijke speel-, leer- en leefomgeving waarin uw kind zich met plezier kan uitleven en ontwikkelen.

 


Meer info?
Bel 0523 - 25 22 52